Kurczak Korsykański
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka korsykańskiego. Ten przepis służy 8. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 23G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną wołowinę consomme, pakowane w oliwę suszone pomidory, Greckie oliwki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koktajl Korsykański, Pieczona Czerwona Mullet w stylu korsykańskim, oraz Korsykańskie ciasto z dyni i trzema serami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć masło, herbes de Provence, sól, czosnek i pieprz; pocierać kurczaka.
Miejsce w pięcioboju. powolna kuchenka.
Dodaj cebulę, pomidory, consomme i wermut. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin lub aż kurczak nie będzie już różowy.
Dodać oliwki i skórkę pomarańczową. Przykryć i gotować na wysokiej 30 minut.
Kurczaka wyjąć na półmisek; ogrzać.
Mięso i warzywa wyjąć na półmisek; ogrzać. Odtłuszczone tłuszcze z soków kuchennych; przenieść do małego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Posypać bazylią, pimientos i pietruszką.