Kurczak i pierogi
Kurczak i pierogi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak I Pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w garnku lub dużym rondlu.
Dodaj wodę, sól, seler i cebulę i gotuj na małym ogniu, aż kurczak zostanie w pełni ugotowany. Zwiększyć ogień, aby doprowadzić kurczaka i bulion do wrzenia.
Dodać pierogi, przykryć i gotować delikatnie 8 do 10 minut lub aż pierogi i kurczak będą miękkie. Chochla do misek do serwowania.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce.
Dodać mleko, aby sztywne ciasto i ugniatać aż włączone.
Rozwałkuj ciasto na około 1/8 cala grubości i pokrój na paski 1-calowe, kwadraty lub diamenty.
Dodać do kurczaka i bulionu jak wyżej.