Kurczak Hoisin
Kurczak Hoisin to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, skórkę cytryny, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie super. Spróbuj Kurczak Hoisin, Hot Hoisin Chicken, oraz Pikantny Kurczak Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos hoisin i dżem.
Umieść kurczaka w jednej warstwie na patelni 9 - na 13 cali.
Piec w piekarniku 400, aż mięso nie będzie już różowe w środku najgrubszej części (wycięte do testu), 25 do 30 minut. Po 15 minutach rozprowadzić mieszaninę hoisin na kurczaku. Baste raz z sokami.
Mięso i soki przełożyć na talerz.
W międzyczasie wymieszaj miętę, kolendrę, cebulę i skórkę cytryny.
Posypać mieszaniną i wokół kurczaka.