Kurczak, dzikie grzyby i pieczone czosnek Sauté może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 405 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, chrupiący chleb, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak, grzyby i pieczony czosnek Sauté, Kurczak, grzyby i pieczony czosnek Sauté, oraz Kanapka z pieczonym czosnkiem i pieczonym grzybem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Ustaw główkę czosnku na podwójnej warstwie folii, pokrój bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Skropić oliwą z oliwek, a następnie zawinąć w folię. Czosnek upiec na bardzo miękki, około 1 godziny i 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Ostudzić, następnie obrać, utrzymując goździki w stanie nienaruszonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
5
Tymczasem, w żaroodpornej misce, przykryć porcini wrzącą wodą i odstawić, aż zmiękną, o 15 protokół. Porcini opłukać i grubo posiekać; zaparkować płyn namaczający.
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem i rozprowadzić w jednej warstwie na patelni. Gotować na dużym ogniu, aż rumiane na dnie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać pieczarki i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż rumiane i ich płyn odparował, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
10
Pieczarki przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
11
Na patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w pozostałej 1 łyżce oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
13
Dodać czerwone Wino i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
14
Wlać zarezerwowany płyn do namaczania porcini, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie.
15
Dodać bulion z kurczaka, pomidory, grzyby, borowiki, pieczony czosnek i kurczak i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
16
Zdjąć z ognia.
17
Dodać estragon i doprawić solą i pieprzem. Zawirować w 2 łyżki schłodzonego masła, 1 łyżka na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa