Kurczak Glazurowany Miodem
Kurczak glazurowany miodem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 181 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sos sojowy, oliwę z oliwek, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 135 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Glazurowany Miodem, Kurczak Glazurowany Miodem, oraz Grillowany Miód Sojowy Glazurowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miód, sos sojowy i płatki czerwonej papryki ubić w misce.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kurczaka w gorącym oleju, aż lekko brązowy, o 5 protokół.
Wlać mieszaninę miodu do patelni i nadal gotować i mieszać, aż kurczak nie jest już różowy w środku i sos jest zagęszczony, o 5 minut więcej.