Kurczak faszerowany serem pleśniowym z sosem Bawolym
Ser pleśniowy nadziewane kurczaka z sosem Buffalo może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 44g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, śmietana, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Buffalo Chicken faszerowane Skórki ziemniaczane z miodowym sosem z sera pleśniowego, Ser pleśniowy guacamole faszerowane pieczarki z sosem Buffalo, oraz Ser Pleśniowy Nadziewane Buffalo Klopsiki Z Kurczaka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff ser mieszankę równomiernie do kieszeni.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Połączyć mleko i jajko w płytkim naczyniu, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieść panko w płytkim naczyniu. Pracując z połową 1 piersi kurczaka na raz, pogłębiać kurczaka w mące, a następnie zanurzać w mieszaninie jaj; pogłębiać w panko. Powtórz procedurę z pozostałym kurczakiem, mąką, mieszaniną jaj i panko.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę masła do patelni; wirować, aż masło się rozpuści. Ułóż kurczaka na patelni; gotować 4 protokół lub aż rumiane. Turn chicken over; miejsce patelnia w piekarniku.
Piec w 350 przez 20 minut lub do końca.
Podczas pieczenia kurczaka, połączyć pozostałe 1 1/2 łyżeczki masła, papryka, woda, Worcestershire, i czosnek w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić na wolnym ogniu; gotować, aż masło topi.
Zdjąć z ognia i wymieszać z gorącym sosem.
SOS podawać z kurczakiem.