Kurczak Faszerowany Cukinią
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Kurczak faszerowany cukinią może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 390 kalorii, 53g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, pieprz, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 76%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Piknik faszerowany: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, Fetan i groszek faszerowane cukinią, orzechy i brązowy cukier faszerowane jabłkami Macintosh, Cukinia faszerowana Jalapeno i kurczakiem, oraz Kurczak faszerowany cukinią i kukurydzą.
Instrukcje
W dużej patelni żaroodpornej podsmażyć cebulę w 1 łyżce oleju przez 3 minuty lub do momentu, gdy będzie krucha.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać cukinię i czerwoną paprykę; smażyć przez 3 minuty lub do momentu, gdy będzie krucha.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem, bazylią, solą i pieprzem. Ostrożnie poluzuj skórę po jednej stronie każdej piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń; rzeczy z mieszaniną warzyw.
W tej samej patelni, brązowa skóra kurczaka strona w dół w pozostałym oleju. Zamień się w kurczaka.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub aż termometr mięsa odczyta 170°.