Kurczak faszerowany, bez kości: Braciola di Pollo

Kurczak faszerowany, bez kości: Braciola di Pollo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj nadziewanego kurczaka, bez kości o tym: Braciola di Pollo spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmigiano-reggiano, bułka tarta, prosciutto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak faszerowany z porami (Pollo Imbotito Ai Porri), Involtini Di Pollo-Roladki z kurczaka nadziewane szynką i serem, oraz Roladki z kurczaka z boczkiem nadziewane śliwkami (Envueltos de Pollo, Tocineta y Ciruela) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Kurczaka ułożyć na desce do krojenia, obrać skórką w dół, doprawić solą i pieprzem. W misce wymieszać prosciutto, pietruszka, bułka tarta, Parmigiano-Reggiano, jajka, provolone, liście bazylii i liście rozmarynu, aż lekko wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
ProvolonProvolon
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Połóż wypełnienie warstwą nad wnętrzem kurczaka w granicach 1 cala od dowolnego obwodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Zwinąć ptaka jak nadziewaną pieczeń i związać szczelnie w regularnych odstępach sznurkiem rzeźniczym. Doprawić Na zewnątrz solą i pieprzem i ułożyć na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Umieść kurczaka w piekarniku i gotuj od 35 do 40 minut, aż Na Zewnątrz będzie chrupiący i złoty, a temperatura wewnętrzna wyniesie 160 stopni F na termometrze do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjąć z piekarnika, pozostawić na 10 minut, pokroić w medaliony o grubości 3/4 cala i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn