Kurczak faszerowany, bez kości: Braciola di Pollo

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj nadziewanego kurczaka, bez kości o tym: Braciola di Pollo spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmigiano-reggiano, bułka tarta, prosciutto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak faszerowany z porami (Pollo Imbotito Ai Porri), Involtini Di Pollo-Roladki z kurczaka nadziewane szynką i serem, oraz Roladki z kurczaka z boczkiem nadziewane śliwkami (Envueltos de Pollo, Tocineta y Ciruela) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Kurczaka ułożyć na desce do krojenia, obrać skórką w dół, doprawić solą i pieprzem. W misce wymieszać prosciutto, pietruszka, bułka tarta, Parmigiano-Reggiano, jajka, provolone, liście bazylii i liście rozmarynu, aż lekko wymieszane.
Połóż wypełnienie warstwą nad wnętrzem kurczaka w granicach 1 cala od dowolnego obwodu.
Zwinąć ptaka jak nadziewaną pieczeń i związać szczelnie w regularnych odstępach sznurkiem rzeźniczym. Doprawić Na zewnątrz solą i pieprzem i ułożyć na patelni do pieczenia.
Umieść kurczaka w piekarniku i gotuj od 35 do 40 minut, aż Na Zewnątrz będzie chrupiący i złoty, a temperatura wewnętrzna wyniesie 160 stopni F na termometrze do mięsa.
Wyjąć z piekarnika, pozostawić na 10 minut, pokroić w medaliony o grubości 3/4 cala i podawać.