Kurczak 4-Stopniowy Marengo

Kurczak 4-Stopniowy Marengo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj 4-stopniowego kurczaka Marengo. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Marengo, Kurczak Marengo, oraz Kurczak Penne á la Marengo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kurczaka doprawić solą i pieprzem, do smaku i lekko posmarować mąką. W dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać kurczaka. Brązowe z obu stron, aż do ładnie złocistego, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć z patelni i odstawić na talerz. W tej samej patelni, dodać więcej oleju, w razie potrzeby, wraz z cebulą, pieczarki i papryki i podsmażyć, aż zmiękną i pachnące, ale nie kuleje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj pastę pomidorową i gotuj kilka minut, aby ugotować surowy smak. Podgrzej ciepło i dodaj wino / wino, aby rozpalić patelnię i pozwól jej zmniejszyć na 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać bulion wołowy i pomidory. Gdy mieszanina zaczyna bąbelki, dodać rumiane paillards i wszelkie soki z kurczaka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować, aż kurczak jest rozgrzany przez, o 3 protokół. Wyłączyć ogień i wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
5
Przełożyć na półmisek i podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn