Świeże przegrzebki imbirowe z ryżem kolendry
Świeże przegrzebki imbirowe z ryżem kolendry wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 89 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kolendrę, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przegrzebki morskie z kolendrą Gremolatan i imbirem Lime Beurre Blanc, Curry przegrzebki & Cilantro ryż dla dwojga, oraz Curry Przegrzebki & Cilantro Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Kolendrę wymieszać z 1 łyżką masła do ugotowanego ryżu.
Połączyć Wino i 4 kolejne składniki w małej misce; odstawić.
Wypłukać przegrzebki i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wlać roztopione masło na przegrzebki i dobrze wrzucić.
Umieść patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać połowę mieszaniny przegrzebek; gotować 3 protokół z każdej strony.
Usuń przegrzebki z ognia i ogrzać. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną przegrzebków.
Wlać sos do wina na patelnię; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania. SOS łyżka na przegrzebki.
Podawać z ryżem i limonką.