Kumkwat-Chleb Kukurydziany Z Żurawiną

Kumkwat-Chleb Kukurydziany Z Żurawiną
Kumkwat - żurawinowy chleb kukurydziany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 30 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, jajka, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mąka Kukurydziana - Płatki Owsiane Żurawinowo-Pomarańczowy Bochenek, Kumkwat i Kompot żurawinowy, oraz Gingered Cranberry and Kumquat Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w misce i dobrze Wrzuć. Płaszcz 9 x 5-calowy bochenek z sprayem do pieczenia; dno patelni z papieru woskowego. Pokryć papier woskowy sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dno patelni posypać mieszanką żurawinową. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zważyć lub lekko łyżką 75 uncji mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połącz nektar z agawy i pozostałe składniki w misce, dobrze mieszając i dodaj mieszaninę agawy do mieszaniny mąki, mieszając tylko do połączenia. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię nad mieszaniną żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgawaAgawa
żurawinażurawina
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
7
Piec w 350 przez 50 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi z wilgotnymi okruchami. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Odetnij chleb za pomocą ząbkowanego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
9
Umieść talerz do góry nogami na chlebie; Odwróć chleb na talerz. Wyrzucić papier woskowy. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn