Kumkwat - żurawinowy chleb kukurydziany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 30 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, jajka, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mąka Kukurydziana - Płatki Owsiane Żurawinowo-Pomarańczowy Bochenek, Kumkwat i Kompot żurawinowy, oraz Gingered Cranberry and Kumquat Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w misce i dobrze Wrzuć. Płaszcz 9 x 5-calowy bochenek z sprayem do pieczenia; dno patelni z papieru woskowego. Pokryć papier woskowy sprayem do pieczenia.
Połącz nektar z agawy i pozostałe składniki w misce, dobrze mieszając i dodaj mieszaninę agawy do mieszaniny mąki, mieszając tylko do połączenia. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię nad mieszaniną żurawinową.
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.