Kulki Z Kiełbasą I

Kulki Z Kiełbasą I
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Kiełbasa Kulki mógłbym być ogromny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 83 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka octu, jajko, mielona kiełbasa wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kulki Z Kiełbasą, Kulki Z Kiełbasą, oraz Kulki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości misce do mieszania połącz kiełbasę, jajko, pokruszone krakersy i szałwię. Oddzielić mieszaninę na dwie kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
KiełbasaKiełbasa
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Rozgrzać patelnię na wysokim ogniu i brązowe kulki kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Przenieś kulki do pojemnika z pokrywką.
5
Połączyć ketchup, ocet, brązowy cukier i sos sojowy w małym garnku. Wymieszać podczas podgrzewania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
OcetOcet
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Niech sos się zagotuje, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
7
Niech sos gotować na wolnym ogniu przez 20 minut przed polania sos na kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
8
Pozostawić do ostygnięcia, następnie przykryć kulki i sos, i przechowywać w lodówce na noc. Podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn