Kulki Szynki Szkliwione Brązowym Cukrem

Kulki Szynki Szkliwione Brązowym Cukrem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać brązowy cukier Przeszklone Kulki szynki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 37 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, ocet jabłkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szynka Szkliwiona Brązowym Cukrem, Szynka Z Brązowym Cukrem, oraz Klon Brązowy Cukier Szkliwiony Szynka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć jajka i okruchy cracker. Pokruszyć szynkę i wieprzowinę na wymieszać i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Kształt na 1-1 / 2-in. jaja.
3
Umieścić w dwóch nasmarowanych 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec, Odkryte, w 350° przez 40 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Tymczasem w dużym rondlu połącz brązowy cukier, ocet i musztardę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Odcedzić kulki szynki; skropić mieszaniną syropu; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Piec 10 minut dłużej lub do szkliwione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn