Kulki szpinakowe z sosem pomidorowym
Kulki szpinakowe z sosem pomidorowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, bułka tarta, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kulki Z Tuńczyka W Sosie Pomidorowym, Kulki z ciecierzycy Herby z sosem pomidorowym, oraz Marokańskie kulki bez mięsa z sosem gruszkowo-pomidorowym.
Instrukcje
Wycisnąć nadmiar wody ze szpinaku i włożyć do robota kuchennego.
Dodaj pozostałe składniki i proces, aż dobrze wymieszane.Uformuj mieszaninę w małe kulki.
Umieścić kulki na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Umieść w lodówce na godzinę.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotuj w piekarniku, aż do około 15 do 20 protokół.
Przełożyć na półmisek i podawać z sosem pomidorowym na boku.