Kulki Rumowe
Kulki rumowe wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 226 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać nonpareils, pekan, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls.
Instrukcje
Umieść wafle w torbie ziplock, uszczelnij torbę i drobno zmiażdż ciasteczka za pomocą wałka do ciasta.
Umieść czekoladowe chipsy w misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą (nie pozwól, aby woda się zagotowała lub miska dotykała wody). Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Wyjąć miskę z ognia; wymieszać z cukrem, syropem kukurydzianym i rumem.
Dobrze wymieszać. Wymieszaj wafle i orzechy pekan, aż ciasto uformuje się.
Wyłożyć dużą, obramowaną blachę do pieczenia pergaminem.
W 1-calową kulkę rozwałkuj czubatą łyżkę ciasta, najpierw posmaruj dłonie cukrem cukierniczym, aby zapobiec przywieraniu kulek.
Umieścić kulki na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem.
Toczyć kulki w nonpareils, w razie potrzeby. Schłodzić do twardego, co najmniej 1 godziny, a następnie przenieść kulki do hermetycznego pojemnika. Przechowywać w lodówce przez 2 do 3 dni, aby złagodzić smak. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku, aż będzie gotowy do podania (w przypadku układania w stos, umieść warstwę woskowanego papieru między nimi).