Kulki parówkowe II

Kulki parówkowe II
Kiełbasa Kulki II jest FODMAP friendly przepis z 12 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę herbatników, mieloną kiełbasę wieprzową, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Kulki Z Kiełbasą, Kulki Z Kiełbasą, oraz Kulki Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem biszkopt mix, ser Cheddar, i kiełbasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Biszkopt MixBiszkopt Mix
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mieszankę zwijamy w kulki wielkości orzecha włoskiego i układamy na arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 5 do 15 minut, lub aż całkowicie ugotowane i rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść na ręcznikach papierowych, aby osuszyć i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn