Kulki Macy

Kulki Macy
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Kulki Macy mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, posiłek z macą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Kulki Macy, Kulki Macy, oraz Ciężarki Kulki Macy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać mączkę z macy i sól; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
SólSól
3
Z mąką ręce, kształt mieszaniny na 30 (1-calowe) kulki. Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku; dodać kulki Macy. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Wyjąć kulki z łyżką szczelinową; wyrzucić płyn do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn