Crab Balls to pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz liście pietruszki, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kulki Krabowe, Beer Crab Cake Balls, oraz Azjatyckie Smażone Kulki Krabowe.
Instrukcje
1
W ciężkim, głębokim garnku rozgrzej olej z orzeszków ziemnych do 365 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W przypadku sosu tatarskiego połącz wszystkie składniki w robot kuchenny i zmiksuj, aby uzyskać pożądaną masę, dostosuj przyprawę i schłodź do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
W przypadku kulek krabowych: w dużej misce zwilż bułkę tartą grubą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.