Kulki Kokosowe Bez Pieczenia
No-Bake Kulki Kokosowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 42 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ekstrakt z wanilii, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kulki Kokosowe: Brak Doskonałości Wypieku, Apricot Coconut Balls: No Bake Nutrition, oraz No-bake masło orzechowe Kokosowe Kulki owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1/3 szklanki masła rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać 3 łyżki wody i wanilii.
Połączyć cukier puder i mleko w proszku; mieszać 1/2 szklanki na raz do mieszaniny masła, aż będzie gładka. Wymieszać z kokosem.
Kształt na 1-calowe kulki i umieścić na nieczystych blach do pieczenia. Wyluzuj 20 minut.
Umieść kęsy czekoladowe w małej torebce z zamkiem błyskawicznym; zapieczętuj. Zanurz w gorącej wodzie, aż czekolada się rozpuści. Wyciąć maleńką dziurkę w jednym rogu worka i skropić czekoladę na kokosowych kulkach. Przechowywać w lodówce.