Kulki Brie z pikantnym sosem żurawinowym

Kulki Brie z pikantnym sosem żurawinowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 324 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czosnku, włoskiej przyprawionej bułki tartej, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kulki krewetek z kasztanami wodnymi i pikantnym sosem sojowym, Sezamowe kulki ryżowe z sosem do zanurzania czerwonej papryki, oraz Wietnamskie Kulki wieprzowe z gorącym i kwaśnym sosem do zanurzania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz Brie i następne 3 składniki w dużej misce; dobrze wymieszaj z rękami, aż się połączą. Kształt mieszanki sera na 1 " kulki. Kulki zanurzamy w jajku; pogłębiamy w mące. Zanurz ponownie w jajku; zawijaj w bułce tartej, mocno naciskając, aby okruchy przylegały.
Umieścić kulki brie na papierze woskowym; schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Wlać olej na głębokość 2" w holenderskim piekarniku; podgrzać do 35
Smażyć kulki serowe, partiami, na złoty kolor, około 1 minuty; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Podawać natychmiast z pikantnym sosem żurawinowym.