Kulka z szynką i serem
Kulka z szynką i serem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 32 porcjami. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szynkę, jogurt, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
W dużej misce z mikserem ubić serek śmietankowy i jogurt na średniej prędkości, aż będzie gładki. Wymieszać z serem Cheddar, szynka, cebula, chrzan, i musztarda. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Masę serową uformować w kulkę i posypać natką pietruszki. Nacisnąć pietruszkę delikatnie do kulki serowej. Owinąć kulkę serową w wytrzymałą plastikową folię i schłodzić.
Podawać z pokrojonymi warzywami lub pełnoziarnistymi krakersami (warzywa i krakersy nie uwzględnione w analizie).