Kulka serowa „trzy w jednym”.
Kulka serowa „trzy w jednym” może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 18 g białka i 36 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pod ręką grubo mielony pieprz, krakersy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 38% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Wypróbuj kulkę z serem żurawinowym z serem pleśniowym, kulkę z serem pleśniowym i rozmarynem oraz kulkę serową, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy, ser cheddar, mleko, cebulę i sos Worcestershire, aż będą puszyste. Jeśli pożądane jest gładsze smarowanie, zmiel je w robocie kuchennym, aż uzyskasz kremową konsystencję.
Podziel na trzy części (około 1 szklanki na każdą). Z pierwszej części uformuj kulę; obtaczamy w pieprzu.
Do drugiej porcji dodaj ser pleśniowy. Uformuj kulę; obtaczamy w natce pietruszki.
Do pozostałej porcji dodaj proszek czosnkowy. Uformuj kulę; obtaczać w orzechach.
Przykryj i przechowuj w lodówce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Aromaty gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łączone ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.