Kuleczki z szynki i kiszonej kapusty

Kuleczki z szynki i kiszonej kapusty
Kuleczki z kiszonej kapusty mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego przepisu na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 196 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 20 osób i kosztuje 60 centów za porcję. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup serek śmietankowy, mieloną szynkę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie jest raczej kiepskie. Ziemniaki z kiszoną kapustą i chrupiącą wędzoną szynką , Ciasto czekoladowo-kiszona kapusta i Knockwurst z kiszoną kapustą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj szynkę, kiszoną kapustę, cebulę i 2 łyżki bułki tartej. W innej misce wymieszaj serek śmietankowy, pietruszkę, musztardę, czosnek w proszku i pieprz; wymieszaj z mieszanką kiszonej kapusty. Schłodź przez 1 godzinę lub całą noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Uformuj kulki o średnicy 3/4 cala; obtocz je w mące. W małej misce ubij jajka z mlekiem. Zanurz kulki szynki w mieszance jajecznej, a następnie obtocz w pozostałych bułkach tartych.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W głębokim tłuszczu frytkownicy lub patelni elektrycznej rozgrzej olej do 375°. Smaż kulki szynki do uzyskania złotego koloru; odsącz na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn