Kuleczki z szynki i kiszonej kapusty
Kuleczki z kiszonej kapusty mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego przepisu na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 196 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 20 osób i kosztuje 60 centów za porcję. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup serek śmietankowy, mieloną szynkę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie jest raczej kiepskie. Ziemniaki z kiszoną kapustą i chrupiącą wędzoną szynką , Ciasto czekoladowo-kiszona kapusta i Knockwurst z kiszoną kapustą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj szynkę, kiszoną kapustę, cebulę i 2 łyżki bułki tartej. W innej misce wymieszaj serek śmietankowy, pietruszkę, musztardę, czosnek w proszku i pieprz; wymieszaj z mieszanką kiszonej kapusty. Schłodź przez 1 godzinę lub całą noc.
Uformuj kulki o średnicy 3/4 cala; obtocz je w mące. W małej misce ubij jajka z mlekiem. Zanurz kulki szynki w mieszance jajecznej, a następnie obtocz w pozostałych bułkach tartych.
W głębokim tłuszczu frytkownicy lub patelni elektrycznej rozgrzej olej do 375°. Smaż kulki szynki do uzyskania złotego koloru; odsącz na papierowych ręcznikach.