Kukurydza z Chèvre i czerwoną papryką
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kukurydza z Chèvre i czerwoną papryką może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest przyniesiony przez Chow. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka chèvre, ziarna kukurydzy, pieczona papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Kukurydza z Chèvre i czerwoną papryką, Faszerowana papryka z Chèvre, pekanami i złotymi rodzynkami, oraz Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy pieni się, dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie i przezroczyste, o 3 protokół.
Dodać kukurydzę i śmietanę, i niech gotować, mieszając od czasu do czasu, aż krem jest lekko zmniejszona, o 5 protokół.Mieszać w chèvre, aż się roztopi i jest dobrze włączone. Wymieszać z czerwoną papryką, majerankiem i pietruszką. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.