Kukurydza Maślana Cajun

Kukurydza Maślana Cajun
Przepis Cajun Buttered Corn może zaspokoić swoje Creole pragnienie w około 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, czosnek w proszku, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kukurydza maślana, jak zrobić kukurydzę maślaną / Corn s, Kukurydza Z Masłem Jalapeno, oraz Ziołowo-maślana kukurydza na kolbie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym czajniku przynieś 3 qts. wody do wrzenia; dodać kukurydzę. Powrót do wrzenia; gotować przez 3-5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2
Tymczasem w małym rondlu rozpuść masło. Wymieszać w proszku chili, pieprz, czosnek w proszku i cayenne; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Połączyć skrobię kukurydzianą i bulion, aż będzie gładka; stopniowo ubijać do mieszaniny masła. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Kukurydzę odsączyć; podawać z przyprawionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn