Need a przystawka bezglutenowa? Kremowa kukurydza z boczkiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, nasiona kolendry, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kukurydza Kremowana Z Boczkiem, Kukurydza kremowana z boczkiem i porem, oraz Parmezan z boczkiem śmietana kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki umieścić w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do żywego dusić i gotować, aby zmniejszyć ciecz do 2 filiżanki, około 30 protokół. Odkształć i zapas, utrzymując ciepły zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Zacznij podgrzewać duży rondel i polewaj dno oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać lardons i gotować na średnim ogniu, renderowania tłuszczu i brązowieniu kawałki, mieszając w razie potrzeby.
3
Dodaj cebulę i pot, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać czosnek i nadal gotować, mieszając, kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
5
Dodaj kukurydzę i sól, kontynuując gotowanie przez kolejne 2 minuty.