Kukurydza i zielony ryż Chile
Kukurydza i zielony ryż Chile jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Mieszanka meksykańskiej mieszanki sera, kukurydza kernel, twarożek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza i zielony Dip Chile, Zielone Chile Placki Kukurydziane, oraz Kukurydza i zielony Chile Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż ugotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 2-kwartową zapiekankę nieprzywierającym sprayem do gotowania. W dużej misce, połączyć gotowany ryż i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem meksykańskiej mieszanki sera; dobrze wymieszać.
Wlać do rozpylonej zapiekanki.
Piec w temperaturze 177°. przez 30 do 35 minut lub do momentu, gdy zapiekanka zostanie dokładnie podgrzana i ser topi się.