Kukurydza i hamburgery z dwoma fasolami z keczupem Chipotle
Kukurydza i dwa-Bean hamburgery z Chipotle Ketchup wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 1,34 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z limonki, chipotle chile w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Burgery z czarnej fasoli z ketchupem chipotle, Chipotle Black Bean Quinoa hamburgery ze słodką kukurydzą Relish, oraz Burgery z indyka kolendry z ketchupem Chipotle.
Instrukcje
Aby przygotować hamburgery, rozgrzać olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Połączyć fasolę i czarną fasolę w dużej misce; częściowo zacieru widelcem.
Dodaj bułkę tartą, kukurydzę, cebulę i jajko; mieszaj, aż dobrze się wymieszasz. Formuj mieszaninę fasoli na 4 (1/2 cala) paszteciki.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż chrupiące i zaczyna brązowy.
Aby przygotować ketchup, połączyć ketchup, miód, sok z limonki, chile proszek i kminek, mieszając trzepaczką.
Na dolnej połowie każdej bułki rozprowadzić 1 łyżkę keczupu; na wierzchu każdej porcji ułożyć patelnię, 1 liść sałaty i 1 plasterek pomidora (w razie potrzeby) oraz górną połowę bułki.