Kukurydza i biała fasola Maque Choux
Przepis kukurydza i biała fasola Maque Choux jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ta przystawka ma 436 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, czosnek, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydza Maque Choux, Cajun Corn Maque Choux, oraz Maque Choux-kukurydza i pomidory.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wlać oliwę z oliwek do dużego garnka i umieścić na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, pomidor, papryka, kminek, kolendra i chili w proszku. Gotować warzywa, często mieszając, aż półprzezroczyste i miękkie, o 15 protokół.
Dodać kukurydzę i białą fasolę do garnka i gotować do ogrzania. Delikatnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Dodać masło i wymieszać do rozpuszczenia.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Atlantis Albarino. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.