Kuchnia Jabłkowo-Rodzynkowa Streusel
Jabłko z rodzynkami Streusel Kuchen może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 280 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, brązowy cukier, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Streusel Küchen, Plum-Streusel Kuchen, oraz Peach-Streusel Kuchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż jabłka w jednej warstwie na galaretowatej patelni pokrytej sprayem do gotowania i posyp 1 łyżką cukru granulowanego.
Piec w temperaturze 475 przez 8 minut, dobrze mieszając.
Posypać 1 łyżką cukru granulowanego; piec dodatkowe 7 minut lub aż jabłka będą lekko miękkie. Super.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Lekko łyżka 1 1/2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Połączyć z 6 kolejnymi składnikami (mąka przez 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej).
Połączyć maślankę, substytut jajka, olej i skórkę, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Delikatnie złożyć jabłka i rodzynki. Mieszanka łyżka do 10-calowy springform patelni pokrytej sprayem do gotowania; miejsce patelni na blasze do pieczenia.
Połącz brązowy cukier, 3 łyżki mąki, 1/2 łyżeczki cynamonu i 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej; margarynę i syrop kukurydziany pokroić blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Posypać równomiernie ciasto na patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.