Kuchenka Mikrofalowa Meat Loaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele hor d ' oeuvre receptur, więc dać kuchenka mikrofalowa Meat Loaf spróbować. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu i w sumie 75 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, sosu pomidorowego, cebuli i jajka. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kuchenka Mikrofalowa Meat Loaf, Szybka Kuchenka Mikrofalowa Meat Loaf, oraz Szybka Kuchenka Mikrofalowa Meat Loaf.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj sos pomidorowy, brązowy cukier i musztardę; odstawić. W dużej misce wymieszaj jajko, cebulę, okruchy krakersów, sól, pieprz i 3/4 szklanki mieszanki sosu. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj.
Uformuj jednolity okrągły bochenek w natłuszczonym, nadającym się do kuchenki mikrofalowej 9 cali. talerz do ciasta. Przykryj woskowanym papierem. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 15-17 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a termometr do mięsa odczyta 160°, obracając naczynie o ćwierć obrotu co 5 minut.
Odcedzić; na wierzch z pozostałą mieszanką sosu.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.