Kubki Z Orzechów Laskowych

Kubki Z Orzechów Laskowych
Kubki z orzechów laskowych to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 124 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 2 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, ziaren kawy pokrytych czekoladą, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kubki Z Musem Czekoladowo-Orzechowym, Kubki Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi Brownie, oraz Cukierniczki z nadzieniem czekoladowo-orzechowym.

Instrukcje

1
Połącz chipsy czekoladowe i olej w bezpiecznym dla mikrofal kubku miarowym lub ceramicznej misce. Mieszaj, aż wszystkie wióry zostaną pokryte olejem. Kuchenka mikrofalowa na 1 minutę przy 60% mocy. Mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podgrzewaj z pełną mocą w 15-sekundowych odstępach, aż czekolada stopi się, mieszając po każdej przerwie. (To zajmie od 1 do 3 minut, w zależności od kuchenki mikrofalowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Ułóż 24 papierowe cukierki lub kubki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Do każdej filiżanki wlać niewielką ilość (około 2 łyżeczek) roztopionej mieszanki czekoladowej. Końcówka kubki do pokrycia wnętrz w pełni z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
5
Przenieść powlekane kubki do lodówki. Zarezerwuj pozostałą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
W misce do miksowania wlać szklankę śmietany, ekstraktu z wanilii i likieru kawowego. Beat na dużej prędkości, aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Likier KawowyLikier Kawowy
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
7
Dodać 2 łyżeczki cukru i dalej ubijać aż do uzyskania miękkich pików. Wymieszać w rozprzestrzenianiu orzechów laskowych i ubić na średniej prędkości, aż połączone. Szybko złożyć w reserved stopionej czekolady. (Jeśli czekolada zaczęła się konfigurować, ponownie umieścić w kuchence mikrofalowej na 10 sekund przy 60% mocy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
8
Napełnij ciasto nadzieniem z musu i wrzuć do każdego kubka czekoladowego. (Jeśli torba na ciasto jest niedostępna, użyj zamykanej plastikowej torby do przechowywania i odetnij róg.) Może być konieczne użycie łyżki do wygładzenia wierzchołków. Napełnione muszle schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Ubij 1/2 szklanki śmietany, aż się spieni; dodaj łyżeczkę cukru i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty. Użyj torebki ciasta, aby na wierzchu każdego kubka czekolady z małą łyżką bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
10
Posypać posiekanymi orzechami laskowymi i polać ziarnami kawy. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 2 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn