Kubki Spook Black & Orange

Kubki Spook Black & Orange
Czarne i pomarańczowe kubki Spook mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 62 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kilka kropli barwników spożywczych, kilka kropli barwników spożywczych, budyń instant o smaku czekoladowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kanapki Z Tuńczykiem (Halloween Lunch Box Surprise), Pomarańcz-Klon słodkie ziemniaki w pomarańczowych filiżankach, oraz Pomarańcz-Klon słodkie ziemniaki w pomarańczowych filiżankach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 2 szklanki mleka do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj suchy budyń czekoladowy mix. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. Łyżka równomiernie do szklanek, wypełniając każdą szklankę do połowy pełną; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodaj pozostałe 2 szklanki mleka, aby oddzielić dużą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać suchy budyń waniliowy mix. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. Mieszaj w farbie spożywczej, aż budyń będzie miał pożądany odcień pomarańczy; łyżka równomiernie na warstwach budyniu czekoladowego. Na wierzchu pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie żelatyny TruskawkowejOpakowanie żelatyny Truskawkowej
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania. Wierzch z posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn