Kubki do sałaty z tofu i wołowiną

Kubki do sałaty z tofu i wołowiną
Kubki sałaty z tofu i wołowiny może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mieloną wołowinę, olej canolan, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Filiżanki Do Sałaty Tofu Z Bazylią Tajską, Pikantne limonki i Herbed Tofu w filiżankach sałaty, oraz Wołowina Azjatycka W Filiżankach Do Sałaty.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce ubić sos czosnkowo-chili, olej sezamowy, sos sojowy, sos hoisin, ocet i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
Sos HoisinSos Hoisin
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój tofu na 1/2-calowe płyty grubości i ułożyć plastry Na Ręczniki papierowe. Użyj więcej ręczników papierowych mocno poklepać tofu w celu usunięcia jak najwięcej wody, Jak to możliwe. Powinno to zająć około 2 minut i używać około 3 ręczników papierowych. Drobno mielone suszone tofu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
WodaWoda
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzać olej w woku lub bardzo dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać imbir i scallion białka i gotować, aż białka scallion są przezroczyste i imbir jest pachnące, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ImbirImbir
6
Dodać mieloną wołowinę i tofu i gotować, mieszając, aż wołowina jest nieprzezroczysta i tylko gotowane przez, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
WołowinaWołowina
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Dodaj sos reserved. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, mieszając, dodatkowe 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
8
Dodać kasztany wodne i wymieszać, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
9
Napełnij każdy liść sałaty nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
10
Podawać udekorowane zieleniną scallion, czerwoną papryką i orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn