Kubki bekonowe ze słodkimi ziemniakami
Boczek kubki z batatów Hash może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis, którego szukałeś. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten hor d ' oeuvre ma 89 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cebuli, papryki, soli i pieprzu oraz czosnku. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 54 minuty. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kubki Na Jajka Ze Słodkich Ziemniaków, Kubki Na Jajka Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Batat Hash Egg Muffin Cups.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: 2 (24-count) nonstick mini muffin cyny
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ostrożnie umieść plasterek pancetty w jednej z filiżanek formy do muffinek, upewniając się, że delikatnie wciśniesz go do kubka jak ciasto w skorupce ciasta. Powtórz z pozostałymi plasterkami pancetty. Ostrożnie umieść drugą foremkę do muffinek na pierwszej, tak aby pancetta została umieszczona pomiędzy 2 puszkami. Odwróć foremki do muffinek do góry nogami i umieść na blasze i piecz w piekarniku przez 12 minut.
Wyjmij z piekarnika i ostrożnie wyjmij górną formę do muffinek.
Pozwól filiżankom nieco ostygnąć przed wyjęciem na inną blachę do pieczenia wyłożoną ręcznikami papierowymi.
Na dużej patelni na średnim ogniu zrumienić boczek.
Wyjmij boczek z patelni i połóż na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Na patelni z tłuszczem bekonowym dodać ziemniaki, seler, cebulę, czosnek, płatki czerwonej papryki, paprykę i doprawić solą i pieprzem.
Smaż na średnim ogniu, często mieszając, aż ziemniaki będą miękkie około 12 minut. Pokruszyć ugotowanym boczkiem i wymieszać, aby połączyć.
Napełnij każdą filiżankę boczku łyżką haszyszu i udekoruj liściem pietruszki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.