Kubańskie Flauty Wieprzowe Z Dipem Mojo Mayo
Kubańskie Flauty wieprzowe z dipem Mojo Mayo mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 50 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 150 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka tortilli kukurydzianych, ząbków czosnku, dekoracji: gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Cuban Mojo, Kotlety wieprzowe kubańskie z Mojo, oraz Szaszłyki wieprzowe Mojo z kubańskimi chłodnicami.
Instrukcje
Pierwsze 8 składników wymieszać w średniej misce.
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Tymczasem opłucz au jus z pieczeń wieprzowych. Rozdrobnij pieczenie rękami i umieść w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu tylko do ogrzania (około 3 do 5 minut).
Wyjąć z ognia i ubić ciepły olej do mieszaniny soku pomarańczowego, aż dobrze się wymieszać.
Wlać 1 szklankę mieszanki soku pomarańczowego równomiernie na rozdrobnionej wieprzowiny w worku. Uszczelnić i schłodzić 30 minut. Wymieszaj razem majonez i pozostałą mieszaninę soku pomarańczowego, aż do dobrze wymieszanego. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzać olej roślinny do 350 do 375 na dużej patelni na średnim ogniu. Tortille gotować, partiami, 3 do 5 sekund z każdej strony lub aż zmiękną i giętkie.
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych.
Usuń patelnię z ognia, rezerwując olej roślinny na patelni.
Rozłóż 1 czubatą łyżkę. marynowana pieczeń wieprzowa w środku 1 zmiękczonej tortilli.
Zwinąć mocno i zabezpieczyć drewnianym kilofem. (Jeśli tortilla pęknie podczas walcowania, rozwiń, Usuń nadzienie i gotuj ponownie w gorącym oleju jeszcze kilka sekund.) Powtórzyć z pozostałymi tortillami.
Podgrzać olej roślinny na patelni do 350 do 375 na średnim ogniu. Smażyć zawijasy wieprzowe, partiami, po 1 minucie z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Usuń drewniane kilofy i podawaj z mieszaniną majonezu.
Dekorować, w razie potrzeby.