Krążki Cebulowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać krążki cebuli spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 910 kalorii, 16G białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jajka, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, Jak Spiralizować cebulę i zdrową cebulę"pierścienie", oraz Krążki Cebulowe.
Instrukcje
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Odstawić 2 dodatkowe arkusze pergaminu.
Mąkę i 1 łyżeczkę soli połączyć w szerokim, płytkim naczyniu; odstawić.
Połączyć jajka i mleko w innym płytkim naczyniu i wymieszać, aż jaja są podzielone; odstawić.
Wymieszać bułkę tartą i pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli razem w trzecim płytkim naczyniu; zestaw aside.To chleb, wrzucić krążek cebuli w mieszaninie mąki, aż równomiernie pokryte, a następnie strząsnąć nadmiar. Następnie zanurz pierścień w mieszaninie jaj, aż pokryje się cały, a następnie pozwól, aby nadmiar kapał. Na koniec Wrzuć pierścień do mieszaniny bułki tartej, naciskając, aby okruchy przylegały, aż będą równomiernie pokryte. Ustaw panierowany krążek cebuli na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórz z pozostałymi krążkami cebuli, umieszczając je w jednej warstwie i upewniając się, że nie dotykają. Gdy blacha do pieczenia jest pełna, przykryj panierowane krążki cebuli nowym arkuszem pergaminu. Kontynuuj panierowanie i umieszczanie krążków cebuli na nowym arkuszu pergaminu, aż do pełnego. Powtórz z trzecim arkuszem pergaminu, aż wszystkie krążki cebuli będą panierowane; odstawić.
Umieść olej w holenderskim piekarniku lub dużym garnku z grubym dnem.
Podgrzewać na średnim ogniu, aż osiągnie 191° na termometrze do głębokiego smażenia/cukierków.
Umieść stojak z drutu na drugiej blasze do pieczenia; odstawić.Pracując partiami (około 8 średnich do dużych krążków cebuli na raz) i używając rąk, ostrożnie wrzuć pierścienie do gorącego oleju i smaż do jasnego złotego koloru, około 45 sekund. Za pomocą szczypiec przenieś pierścienie do stojaka z drutu i natychmiast dopraw solą. Powtórz z pozostałymi pierścieniami i podawaj natychmiast.