Krówki z wiśniami i czekoladą
Wiśnie i czekolada Krówka jest bezglutenowe przepis z 60 porcjami. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 91 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, migdały, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Tort Czekoladowo-Wiśniowy Fudge, Ciasto Czekoladowe Z Wiśniami W Czerwonym Winie, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki.
Instrukcje
Linia kwadratowa patelnia 8 x 8 cali z folią aluminiową.
W misce bezpiecznych dla mikrofal połączyć słodzone mleko skondensowane i chipsy czekoladowe; kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 1 1/2 minuty, lub aż czekolada topi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj posiekane migdały, posiekane wiśnie i ekstrakt migdałowy.
Wlać do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić.
Połówki orzechów pekan i połówki wiśni ułożyć na wierzchu.
Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny, lub do firmy.
Pokroić w kwadraty 1 cal. Przechowywać pod przykryciem w lodówce.