Krówki Czekoladowe Mikrofalowe

Krówki Czekoladowe Mikrofalowe
Krówka czekoladowa z mikrofalówki to bezglutenowe przepis z 36 porcjami. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kromki czekolady mlecznej, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Kuchenka Mikrofalowa Biscoff Fudge, oraz Mikrofalowe Krówki Dyniowe.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w szklanej misce 2-quart. Mikstura czekolady mikrofalowej o średniej mocy (50% mocy) 5 minut, mieszając w odstępach 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać do natłuszczonego 8-calowego kwadratowego naczynia. Przykryć i schłodzić 8 godzin; pokroić w kwadraty 1 1/2 cala. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn