Krówka z masłem orzechowym II

Krówka z masłem orzechowym II
Peanut Butter Fudge II jest bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka skondensowanego, chipsy z masła orzechowego, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka z masłem orzechowym III.

Instrukcje

1
Line a patelnia kwadratowa 9x9 cali z papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
2
W średniej wielkości rondlu rozpuść masło na średnim ogniu. Wymieszać ze skondensowanym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać masło orzechowe i chipsy czekoladowe, ciągle mieszając, aż wszystko się stopi i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
4
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i przechowywać w lodówce przez 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Pokroić w kwadraty, gdy ostygnie. Wychodzi idealnie za każdym razem!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn