Krówka z masłem orzechowym II
Peanut Butter Fudge II jest bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka skondensowanego, chipsy z masła orzechowego, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka z masłem orzechowym III.
Instrukcje
Line a patelnia kwadratowa 9x9 cali z papierem woskowym.
W średniej wielkości rondlu rozpuść masło na średnim ogniu. Wymieszać ze skondensowanym mlekiem.
Dodać masło orzechowe i chipsy czekoladowe, ciągle mieszając, aż wszystko się stopi i wymieszać.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i przechowywać w lodówce przez 3 godziny.
Pokroić w kwadraty, gdy ostygnie. Wychodzi idealnie za każdym razem!