Krówka Z Masłem Orzechowym I
Krówka z masłem orzechowym i jest bezglutenowe przepis z 96 porcjami. Ten deser ma 71 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, odparowane mleko, krem z prawoślazu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 59 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka z masłem orzechowym III.
Instrukcje
Masło jeden 7x11 lub 9x13 cala patelni.
W rondlu 4 quart połączyć cukier, krem prawoślazu, odparowane mleko i masło. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować i mieszać przez 5 minut. (Będzie się łatwo palił, więc uważnie go obserwuj.)
Zdjąć z ognia i wymieszać w chipsy z masła orzechowego. Beat aż żetony są stopione.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni i ostudzić, a następnie pokroić w teensy kwadraty.
Wariacja: po zagotowaniu mieszaniny 5 minut, podzielić mieszaninę na pół i dodać 1 szklankę chipsów z masła orzechowego do jednej połowy i 1/2 szklanki kakao w proszku i 1/4 stopionego masła do drugiej połowy.
Wlać mieszaninę "blond" na patelnię. Top z mieszanki kakao.
Ostudzić przed cięciem na kwadraty.