Krówka Z Masłem Orzechowym

Krówka Z Masłem Orzechowym
Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 77 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Prażone, vanillan ekstrakt, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij 22-calowy kawałek pergaminu i złożyć na krawędziach tak mierzy 8 cali szerokości; odłożyć na bok. Płaszcz 8-by-8-calowe naczynie do pieczenia z masłem i linii to seam-side dół z pergaminem (2 długie końce powieszą się na krawędziach). Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do naczynia, ciasno bigowanie go w rogach; odłożyć naczynie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Rozgrzać odmierzone masło i wanilię w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Wymieszać z brązowym cukrem i śmietaną i doprowadzić do całkowitego wrzenia. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając, jeszcze przez 2 minuty. Wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia na dokładnie 5 minut (utworzy skórę).Natychmiast przenieść mieszaninę do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Włącz mikser do średnio-niskiej prędkości i stopniowo dodawaj cukier puder, aż wszystko zostanie włączone (mieszanina będzie wyglądać na lekko zsiadłą i piaszczystą).Szybko zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i wkleić w równą warstwę. Użyj ręcznika papierowego, aby zmyć nadmiar oleju z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać orzeszki ziemne równomiernie na wierzchu.Złóż nadmiar pergaminu na krówkę. Używając miarki, naciśnij pergamin, aby wcisnąć orzeszki ziemne do krówki i równomiernie spłaszczyć powierzchnię. Odsunąć krówkę i odstawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej, około 2 hours.To wyjmij krówkę z patelni, chwyć pergamin wiszący nad krawędziami i wyciągnij go z naczynia(jeśli krówka pęknie, po prostu naciśnij ją z powrotem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieś go na deskę do krojenia i za pomocą długiego noża pokrój na 64 (1-calowe) kawałki, wycierając nóż do czysta między plasterkami. Krówki, które najlepiej zjeść od razu, można przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn