Krówka Z Masłem Orzechowym
Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 77 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Prażone, vanillan ekstrakt, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 22-calowy kawałek pergaminu i złożyć na krawędziach tak mierzy 8 cali szerokości; odłożyć na bok. Płaszcz 8-by-8-calowe naczynie do pieczenia z masłem i linii to seam-side dół z pergaminem (2 długie końce powieszą się na krawędziach). Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do naczynia, ciasno bigowanie go w rogach; odłożyć naczynie na bok.
Rozgrzać odmierzone masło i wanilię w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Wymieszać z brązowym cukrem i śmietaną i doprowadzić do całkowitego wrzenia. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając, jeszcze przez 2 minuty. Wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia na dokładnie 5 minut (utworzy skórę).Natychmiast przenieść mieszaninę do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Włącz mikser do średnio-niskiej prędkości i stopniowo dodawaj cukier puder, aż wszystko zostanie włączone (mieszanina będzie wyglądać na lekko zsiadłą i piaszczystą).Szybko zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i wkleić w równą warstwę. Użyj ręcznika papierowego, aby zmyć nadmiar oleju z powierzchni.
Posypać orzeszki ziemne równomiernie na wierzchu.Złóż nadmiar pergaminu na krówkę. Używając miarki, naciśnij pergamin, aby wcisnąć orzeszki ziemne do krówki i równomiernie spłaszczyć powierzchnię. Odsunąć krówkę i odstawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej, około 2 hours.To wyjmij krówkę z patelni, chwyć pergamin wiszący nad krawędziami i wyciągnij go z naczynia(jeśli krówka pęknie, po prostu naciśnij ją z powrotem).
Przenieś go na deskę do krojenia i za pomocą długiego noża pokrój na 64 (1-calowe) kawałki, wycierając nóż do czysta między plasterkami. Krówki, które najlepiej zjeść od razu, można przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 3 dni.