Krówka Z Białej Czekolady Wiśniowej
Krówka z białej czekolady Wiśniowa to bezglutenowe przepis z 64 porcjami. Ten deser ma 75 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Biała Czekolada Cherry Fudge Brownies, Lody z białej czekolady wiśniowe z krówkami, oraz Krówka Wiśniowo-Orzechowa Biała dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj kwadratowe naczynie do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Roztopić czekoladowe chipsy, skondensowane mleko i masło w rondlu na średnim ogniu, często mieszając, około 5 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać z wiśniami i ekstraktem z migdałów.
Wlać krówkę do przygotowanego naczynia do pieczenia i rozprowadzić na gładką warstwę. Przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, 1 do 2 godzin.
Pokrój krówkę na 64 1-calowe kwadratowe kawałki.