Krówka Z Ajerkoniakiem
Krówka z ajerkoniakiem może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 109 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy czekoladowe, pianki, ajerkoniak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Krówka Z Ajerkoniakiem, Krówka Z Ajerkoniakiem, oraz Krówka Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Linia A 9 x 13 calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową i odstawić.
Spryskaj spód i boki dużego rondla sprayem do gotowania.
Ogrzać ajerkoniak i cukier na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia toczenia, stale mieszając drewnianą łyżką. Gotować przez 2 minuty.
Złóż pianki, cynamon i gałkę muszkatołową. Powrót do wrzenia na 6 minut, stale mieszając. Gdy mieszanina się zagotuje, stanie się brązowa.
Zdjąć z ognia i szybko wymieszać z masłem, białą czekoladą i migdałami. Mieszać, aż dobrze wymieszane i błyszczące.
Szybko wlać do przygotowanej patelni.
Schłodzić w temperaturze pokojowej.
Zdjąć z patelni, zdjąć folię i pokroić w kwadraty.