Krówka VELVEETA®
Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 153 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka velveeta, masło, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to VELVEETA® Apple Pie Dip, VELVEETA® Easy Cheesy Pot Pie, oraz VELVEETA® Jalapeño Enchiladas.
Instrukcje
Mikrofala VELVEETA, masło, czekolada i syrop kukurydziany w mikrofali miska na wysokości 3 min. lub do wymieszania, mieszając po 2 min.
Dodaj mieszaninę czekolady, partiami, do cukru w dużej misce, ubijając mikserem na średniej prędkości, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z orzechami i wanilią.
Wlać do patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania. Gładki wierzch z łopatką. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy przed cięciem na 1-calowe kwadraty.