Krówka Miętowa
Miętowa Krówka może być tylko deserem, którego szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 55. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać krem prawoślazu, czekoladowe ciastko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krówka Miętowa, Krówka Miętowa, oraz Krówka Miętowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj 9-calową kwadratową patelnię z pergaminem lub papierem woskowym
Połącz JET-dmuchany krem Marshmallow i białe kawałki czekolady w dużej misce
Dodaj masło, cukier, śmietanę i sól do średniego rondla na kuchence
Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając i gotować przez 5 minut, kontynuując mieszanie
Zdjąć z ognia, ubić ekstrakt z mięty pieprzowej, aż mieszanina będzie gładka
Wlać gorącą mieszaninę ostrożnie na mieszaninę kremu prawoślazu i mieszać, aż będzie gładka
Wlać mieszaninę do patelni i równomiernie rozprowadzić
Usuń plastik z laski cukierków i umieść w zamykanej torbie, zmiażdż wałkiem do ciasta.
Umieść w lodówce co najmniej 2 godziny lub na noc, aby schłodzić
Resztki przechowuj w lodówce