Krówka Makadamia

Krówka Makadamia
Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 82 kalorii. Ten przepis serwuje 64 i kosztuje 17 centów za porcję. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mleko skondensowane, orzechy makadamia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krówka Z Orzechów Makadamia, Krówka Z Orzechów Makadamia, oraz Makadamia Fudge Cake dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Linia 8-in. kwadratową patelnię z folią i posmaruj folię masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
W ciężkim rondlu połącz kawałki czekolady, mleko i sól. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż frytki się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
FrytkiFrytki
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; dodać orzechy i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
OrzechyOrzechy
4
Wlać do przygotowanej patelni. Schłodź przez 2 godziny lub do twardości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Za pomocą folii wyjmij krówkę z patelni. Delikatnie odklej folię; pokrój krówkę na 1 cal. kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W20 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn