Krówka Czekoladowo-Orzechowa
Czekoladowe masło orzechowe Fudge może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. 279 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, margarynę, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 36%. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym I Czekoladą, oraz Krówka czekoladowo-Orzechowo-Masłowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 1 patelnia 9x9 cali.
W rondlu połącz cukier, mleko odparowane i kakao. Mieszaj na dużym ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i kontynuować gotowanie do miękkiej sceny kulkowej.
Zdjąć z ognia, dodać masło orzechowe i margarynę. Ubić ręcznie do uzyskania kremowej konsystencji; wlać do przygotowanej patelni. Pozostawić do ostygnięcia i pokroić w kwadraty.