Krówka Cynamonowo-Czekoladowa
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 10g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 41 fanów. Mieszanka masła, masła, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Krówka Cynamonowa, oraz Krówka Cynamonowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Masło dno i boki 8 na 8-calowej patelni do pieczenia. Wyłóż patelnię arkuszem pergaminu, o długości około 14 cali i szerokości 7 cali, pozwalając nadmiar zwisać po bokach. Odłogowanie
W średniej szklance lub misce ze stali nierdzewnej połącz skondensowane mleko, cynamon i wanilię. Wymieszać z czekoladą i masłem.
Umieść miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody i wymieszać, aż kawałki czekolady stopią się i mieszanina jest gładka, około 6 do 8 minut (mieszanina będzie gęsta). Za pomocą szpatułki zeskrobać mieszaninę na przygotowaną patelnię i wygładzić górę.
W razie potrzeby posypać solą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny do firmy.
Uruchom ciepły nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować krówkę.
Usuń krówkę do deski do krojenia. Obrać pergamin i pokroić krówkę na 1-calowe kawałki. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku lub zamrażać.