Kruszonka Żurawinowa Jabłkowa

Kruszonka Żurawinowa Jabłkowa
Kruszonka z żurawiny jabłkowej może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, cukier, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowo-Jabłkowa Kruszonka, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W smarowanym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia, połączyć jabłka i żurawinę; posypać cukrem. W innej misce, połączyć owies, brązowy cukier, mąkę i masło; posypać mieszaniną żurawiny. Top z orzechów pekan w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piec, Odkryte, w 350° przez 55-60 minut lub do rumiane i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn