Kruszonka z żurawiny jabłkowej może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, cukier, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowo-Jabłkowa Kruszonka, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Jabłkową, oraz Kruszonka Żurawinowo-Jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W smarowanym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia, połączyć jabłka i żurawinę; posypać cukrem. W innej misce, połączyć owies, brązowy cukier, mąkę i masło; posypać mieszaniną żurawiny. Top z orzechów pekan w razie potrzeby.